Hyr kontorsrum i Uppsala


Vare sig ditt företag är nystartat eller det är dags för en filial, så hamnar du helt rätt i Uppsalas modernaste kontorshotell, Gottsunda Kontorshotell. Här finns funktionella kontorsrum för 1-4 personer där du som hyresgäst är utrustad för att prestera effektivt med ett inbyggt nätverk nära till hands. Tillgång till reception, samtalsrum, pentryn, fikastationer och ett antal andra tjänster ingår!

Gottsunda Kontorshotell ligger optimalt placerat i Gottsunda Centrum med butiker, restauranger och service i samma byggnad. Här finns också tillgång till parkering och stadsbussarna stannar precis utanför entrén. 

Slipp höga investeringskostnader och hyr ditt kontorsrum i Gottsunda Kontorshotell. Pris för kontorsrummen är från 4 900 kr per månad.

Kontakta oss direkt!

​​​​​​​
Är du intresserad av att hyra ett kontorsrum eller vill veta mer? Kontakta oss genom formuläret eller genom att ringa, mejla eller besöka oss!
Två kvinnor samtalar i öppen miljö på kontorshotelletTvå kvinnor samtalar i öppen miljö på kontorshotellet
Gottsunda Kontorshotell
Två kvinnor samtalar i öppen miljö på kontorshotellet
Kvinnlig uthyrare lämnar över nyckel och tagg till ny hyresgästKvinnlig uthyrare lämnar över nyckel och tagg till ny hyresgäst
Gottsunda Kontorshotell
Kvinnlig uthyrare lämnar över nyckel och tagg till ny hyresgäst
Samtalsrum med två nätta fåtöljer och ett bordSamtalsrum med två nätta fåtöljer och ett bord
Gottsunda Kontorshotell
Samtalsrum med två nätta fåtöljer och ett bord