Konferens- och mötesrum 


Som hyresgäst i Gottsunda Kontorshotell har du fri tillgång till allmänytor och samtalsrum. Dessutom finns tillgång till två konferensrum av varierande storlek som du kan boka mot en extra kostnad. Konferensrummen är avsedda för grupper som vill mötas i en avskild, komfortabel och inspirerande miljö. 
 
När du bokar ett konferensrum hos oss, vill vi att du ska få ut det mesta av upplevelsen. Därför finns goda tekniska möjligheter och personal till hands för support under hela dagen.

Båda konferensrummen är döpta efter Uppländska legender inom motorsport. 
Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor.Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor.
Gottsunda Kontorshotell
Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor.

Konferensrum Totte


Ett modernt konferensrum på 17 m² med plats för 8 personer. 

Utrustning: Projektor (inkl högtalare), wifi, whiteboard, papper och pennor. 
​​​​​​​
Torsten "Totte" Hallman (född 1939) är en av Sveriges främsta motorcrossåkare genom tiderna. Torsten är fyrfaldig världs-mästare i motorcross i 250 cc-klassen och fem gånger har han blivit världsmästare i lag-VM. Han har vunnit 37 Grand Prix-segrar.

Konferensrum Thorszelius


Ett fräscht lite mindre konferensrum på 12 m² med plats för 6 personer. 

Utrustning: Wifi, whiteboard, papper och pennor. 
 
HansThorszelius (född 1944) är en av Sveriges mest framgångsrika kartläsare i internationell rally. Han var kartläsare ​​​till Björn Waldegård och de firade fantastiska framgångar tillsammans. Thorszelius främsta merit är VM-titeln 1979. ​​​​​ 
Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt whiteboardtavla.Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt whiteboardtavla.
Gottsunda Kontorshotell
Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt whiteboardtavla.