Konferens- och mötesrum 


Som hyresgäst i Gottsunda Kontorshotell har du fri tillgång till allmänytor och samtalsrum. Dessutom finns tillgång till ett antal konferensrum av varierande storlek som du kan boka mot en extra kostnad. Konferensrummen är avsedda för grupper som vill mötas i en avskild, komfortabel och inspirerande miljö. Flera av våra konferensrum har milsvid utsikt. 
 
När du bokar ett konferensrum hos oss, vill vi att du ska få ut det mesta av upplevelsen. Därför finns goda tekniska möjligheter och personal till hands för support under hela dagen. När du bokar ett konferensrum för halv- eller heldag finns även möjlighet att beställa catering till mötet. 

Alla konferensrum är döpta efter Uppländska legender inom motorsport. 

Konferensrum Waldegård


Ett representativt konferensrum på 50 m² med stort konferensbord som har plats för 16 personer i styrelsesittning. 

​​​​​​​Utrustning: Projektor (inkl högtalare), wifi, whiteboard,ordförande-klubba, papper och pennor samt kylskåp. Möjlighet till catering. 
​​​​
Björn Waldegård (1943-2014) var Sveriges genom tiderna största rallyförare . Han var också den första föraren som utsågs till världsmästare (1979). Mellan 1975 och 1990 vann Waldegård 16 VM-rallytävlingar. 
Stort konferensrum med konferensbord och stolar, projektor och stora fönster. Stort konferensrum med konferensbord och stolar, projektor och stora fönster.
Gottsunda Kontorshotell
Stort konferensrum med konferensbord och stolar, projektor och stora fönster.
Konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor. En kvinna och en man i rörelse.Konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor. En kvinna och en man i rörelse.
Gottsunda Kontorshotell
Konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor. En kvinna och en man i rörelse.

Konferensrum Bryggarn


Ett smakfullt konferensrum på 30 m² med plats för 8 personer. 

Utrustning: Projektor (inkl högtalare), wifi, whiteboard, papper och pennor. Möjlighet till catering.

Åke "Bryggarn" Andersson (1940-2018) var en av Sveriges främsta rally- och rallycrossförare med bland annat en SM-titel i rally och en EM-titel i rallycross i bagaget. En av Bryggarns främsta meriter var segern i Svenska Rallyt 1966. 

Konferensrum Påven


Ett elegant konferensrum på 30 m² med plats för 8 personer. 

Utrustning: Projektor (inkl högtalare), wifi, whiteboard, papper och pennor. Möjlighet till catering.​​​​​​ 

Ove "Påven" Andersson (1938-2008) var en svensk rallyförare och stallchef i rally och Formel 1. Som stallchef tog Ove hela sju VM-titlar. Smeknamnet "Påven"  fick Ove Andersson eftersom han i början av karriären ofta tävlade med bilar av italienskt ursprung. 
Konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor. En kvinna och en man i rörelse.Konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor. En kvinna och en man i rörelse.
Gottsunda Kontorshotell
Konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor. En kvinna och en man i rörelse.
Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor.Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor.
Gottsunda Kontorshotell
Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt projektor.

Konferensrum Totte


Ett modernt konferensrum på 17 m² med plats för 8 personer. 

Utrustning: Projektor (inkl högtalare), wifi, whiteboard, papper och pennor. 
​​​​​​​
Torsten "Totte" Hallman (född 1939) är en av Sveriges främsta motorcrossåkare genom tiderna. Torsten är fyrfaldig världs-mästare i motorcross i 250 cc-klassen och fem gånger har han blivit världsmästare i lag-VM. Han har vunnit 37 Grand Prix-segrar.

Konferensrum Thorszelius


Ett fräscht lite mindre konferensrum på 12 m² med plats för 6 personer. 

Utrustning: Wifi, whiteboard, papper och pennor. 
 
HansThorszelius (född 1944) är en av Sveriges mest framgångsrika kartläsare i internationell rally. Han var kartläsare ​​​till Björn Waldegård och de firade fantastiska framgångar tillsammans. Thorszelius främsta merit är VM-titeln 1979. ​​​​​ 
Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt whiteboardtavla.Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt whiteboardtavla.
Gottsunda Kontorshotell
Mindre konferensrum med konferensbord och stolar samt whiteboardtavla.