Service


På Gottsunda Kontorshotell finns de allra modernaste tekniska lösningarna och snabbt internet. 

Gottsunda Kontorshotell är tillgängligt dygnet runt. Detta gäller även tillgång till allmänytorna med kök/pentry, matplatser, loungeytor, kaffe och vattendispenser, affärstidningar samt telefon- och samtalsrum, vilket ingår i hyran. Kontorsrummen är inredda med funktionella skrivbord (höj- och sänkbara), arbetsstolar, besöksstolar och förvaringsmöbler. Alla kontorsrum är låsbara så att du tryggt kan förvara dina och bolagets tillhörigheter i rummet. 

I Gottsunda Centrum kan man både äta frukost, lunch och middag. Dessutom finns här all upptänklig service. 

Gottsundaområdet har mycket bra förbindelser till övriga Uppsala. Ett stort antal busslinjer och fina cykelvägar knyter ihop Gottsunda med övriga Uppsala och den nya spårväg som planeras i Uppsala kommer att stanna utanför knuten. Kommer du med bil finns goda parkeringsmöjligheter och det finns besöksparkering till dina besökare. 
Två kvinnor i rörelse i öppen miljö på kontorshotelletTvå kvinnor i rörelse i öppen miljö på kontorshotellet
Gottsunda Kontorshotell
Två kvinnor i rörelse i öppen miljö på kontorshotellet
Två kvinnor och en man i rörelse i öppen miljö på kontorshotellet. En avskärmande vägg i den vänstraTvå kvinnor och en man i rörelse i öppen miljö på kontorshotellet. En avskärmande vägg i den vänstra
Gottsunda Kontorshotell
Två kvinnor och en man i rörelse i öppen miljö på kontorshotellet. En avskärmande vägg i den vänstra delen av bilden.
Exteriör bild på Gottsunda Centrums norra gavel. Entré 3B syns bakom busshållplatsen. Buss nummer 11Exteriör bild på Gottsunda Centrums norra gavel. Entré 3B syns bakom busshållplatsen. Buss nummer 11
Gottsunda Centrum
Exteriör bild på Gottsunda Centrums norra gavel. Entré 3B syns bakom busshållplatsen. Buss nummer 11 syns till höger i bilden.
En familj bestående av kvinna, man, flicka och pojke går tillsammans med en kundvagn utanför ICA.En familj bestående av kvinna, man, flicka och pojke går tillsammans med en kundvagn utanför ICA.
Gottsunda Centrum
En familj bestående av kvinna, man, flicka och pojke går tillsammans med en kundvagn utanför ICA Kvantum i Gottsunda Centrum. I bakgrunden syns rörelse i centrumgången.